Turen til sverige

By:

Vi har altid været jægere i familien, og vi har også altid været glade for at komme ud i naturen, så da vi fik mulighed for at komme med på en 3 ugers tur til Nordkap og opleve naturen på nærmeste hold, slog vi til.

Vi vidste dog med det samme, at det ville kræve noget ekstra udstyr, og det skulle vi så finde, men heldigvis så ved vi lige, hvor vi skal finde det, for vi var nemlig så heldige, at vi for et par år siden fandt xtragrej.dk, hvor vi kan få alt til jagt og ture i naturen, og hver eneste gang, vi har handlet med dem siden, har de hver gang leveret det bedste, som vi kan få, og til gode priser, og deres kundeservice er altid gode til at vejlede os.

De hjælper med det rette

Vi tog en lang kig på hjemmesiden og en snak med deres kundeservice, som altid har været gode til at vejlede os, når vi skulle bruge nyt udstyr, og vi skulle bruge en del til en tur, der var så lang, og til et område med en natur, som er så barsk, for Nordkap er ikke for tøsedrenge.

Vi fik placeret vores ordre, og sammen med kundeservice fik vi bestilt alt det, der skulle til. Nu var der bare at vente på, at det kom frem, så vi kunne inspicere det, inden vi skulle på langfart.

Det var dog ikke lang tid, vi skulle vente, før vi fik det, som vi havde bestilt. Allerede nogle få arbejdsdage senere, og vi kunne ved selvsyn se, at de endnu engang havde sendt os det bedste, vi kan få på markedet, og til en god pris. Og med alle de gældende garantier og certifikater, så nu kunne den vilde natur ved Nordkap bare komme an, vi var forberedt på det hele.

Posted in: xtragrej