Sådan bliver du bedre til at drikke te

By:

Det er supersundt at drikke te. Hvid te er godt for fordøjelsen, grøn te er godt for helbredet og siges at kunne forebygge forskellige former for kræft, sort te har et højt koffeinindhold samt kan måske også være kræftforbyggende, og matcha te er rig på vitaminer, kan øge koncentrationsevnen og mindske stress. Der er altså mange gode grunde til at begynde at drikke mere te, siger de kloge. Få gode råd til, hvordan du bliver bedre til at drikke te her.

Gør teen mere indbydende med en lækker tekande

Ligesom nyt træningstøj kan øge motivationen for træningen, kan du gøre teen mere attraktiv med det rette teudstyr. Her kan du købe skønne kopper i forskellige design, eller du kan købe en lækker tekande. Udover at en tekande kan gøre teen mere attraktiv, kan den også være med til at få dig til at drikke mere te – der er nemlig masser af plads til teen i tekanden.

Få det gjort til en vane at drikke te

Det kan være en rigtig god idé at gøre det til en vane at drikke te. Dette kan fx gøres ved at drikke en kop dejlig, varm te om morgenen eller om aftenen. Det kan også være, at du skal udskifte kaffen med te, belønne dig selv med en kop te efter rengøringen, eller hvad du ellers kan finde på. På et tidspunkt vil du ubevidst række ud efter tekoppen og elkedlen.

Eksperimenter med forskellige smage

Hurtigt kan det blive kedeligt at sidde og drikke den samme type smag af te hver eneste dag. Har du derfor svært ved at drikke te, bør du vælge at eksperimentere med forskellige smage. Der findes nemlig et væld af smagsvarianter, og derfor bliver det aldrig kedeligt at drikke te – så længe man varierer sine smage. Prøv bl.a. en frisk mint, sødlig vanilje, skarp lakrids eller julet kanel.

Posted in: tekande