Bondemand for en dag

By:

Der er noget helt særligt over at komme ud på landet. Det er et liv der er så anderledes end det, jeg har til hverdag i byen. En hverdag med trafik, støj, stress og jag. Der er også travlt på landet, men det er en anden travlhed, end der er i min hverdag. Men det er samtidig drømmen om det rolige liv på landet. Det trækker lidt i mig, selvom jeg godt ved, det ikke ville være mig, og at det ikke er det, jeg skal resten af livet. I en kortere periode der er det noget andet. Og jeg brugte 14 dage i sommers på at lege landmand i Italien. Den bedste ferie, jeg har haft. Både jeg og min kæreste. En type af ferie, vi ikke har haft for sidste gang.

Afslappet arbejde

Bare at sidde stille hele ferien, det er ikke lige mig, så derfor var muligheden for at komme ud og få lidt jord under neglene, men samtidig at holde fri og nyde livet sydpå, den perfekte kombination for os begge. Vi faldt over agriturismo toscana, og det var her, vi havde vores bedste ferie. Jeg vil af sted 3 uger næste år. 14 dage er slet ikke nok.

Det er en oplevelse for livet, og det er samtidig en indsigt i, hvordan kærlighed til jorden omkring os kan skabe lækre fødevarer og produkter, der tager verden med succes. Det er Italiens rødder, og jeg har fået en endnu større forståelse for, hvorfor det italienske køkken fortsat er populært. Samt hvorfor italienere er som de er. For det er en anden glæde ved denne type af ferie. At opleve det hele så tæt på, som det kommer. Skal du tættere på, skal du fødes ind i en af familierne i Toscana, og det sker nok ikke lige for mig.