Menneskeskæbner, der fænger

By:

Med et omdrejningspunkt, som skaber den primære fysiske ramme, kan en rigtig god forfatter fange mig ind i sit spin af menneskeskæbner, der alle mødes og krydser hinandens veje. Der er hoved- og bipersoner, og jeg vil vide, hvad der sker med dem alle sammen. Jeg kan godt lide den slags historier, det har jeg faktisk altid kunnet.

Læser mere og mere på min tablet

Tidligere har jeg kigget efter bøger stort set alle steder. Boghandlere, supermarkeder, internettet og genbrug, for det kan være svært at finde visse titler. Især de helt nye, men også mange af de gamle klassikere. Men med e-bøger er det helt anderledes. Jeg kan finde det hele, og det meget nemt.

En hjemmeside og min tablet. Mere kræver det faktisk ikke for mig, så er der styr på læsestoffet. Jeg er imponeret over, hvad e-bøger kan gøre for mig. Det at læse er også nemt og behageligt på en tablet, synes jeg. Det er muligt at justere lyset, og så er det nemt at sidde med den i hånden alle steder. Jeg er faktisk helt holdt op med at kigge efter almindelige bøger. Noget, der slog mig den anden dag.

Sidder med benene oppe og hygger

Når jeg sidder derhjemme med benene oppe, men et tæppe på og min tablet i hånden, så er det mit signal til ikke at ville forstyrres. Det er læsetid og hyggetid, og når jeg har brug for noget nyt at læse i, så kan jeg vælge mellem mit voksende bibliotek og nye udgivelser. Det kan ikke blive lettere.

Jeg ser frem til de stunder, men er jeg på farten, så læser jeg bare på min telefon i stedet. Det er nemlig det perfekte ved e-bøger. De er med dig alle steder henne, og det er nok deres absolut største force.

Posted in: E-bøger