Det er ikke til at se

By:

Hvis du ser mig komme gående ned ad gaden, og du ser på mine støvler, så vil du nok tænke, at det er nogle flotte, sorte støvler i læder. Det, du ikke vil tænke, er fodformet, praktisk og gammeldags. Men de støvler er praktiske, de er behagelige, og de er faktisk også fodformede. De er forklædt som flotte og moderne støvler, og for første gang er jeg stolt over at vise mit fodtøj frem.

Blødt læder og god plads til tæerne

Det er den slags, som de fleste forbinder med rigtig gode og behagelige sko og støvler. Men den slags er som regel ikke blandt de kønneste, så det har tidligere for mig altid været et valg mellem enten udseende eller komfort. Med Arcopedico, som dette mærke hedder, får jeg begge dele. Det er en drøm, der er gået i opfyldelse, og jeg kan ikke være den eneste, der har sukket efter den slags i årevis.

Jeg har købt dem online. Normalt ikke noget, jeg gør mig så meget i, men jeg er blevet omvendt på dette område også. Tidligere har jeg ikke rigtig turdet, men når det er så nemt, som det er her, og når dine varer kommer så hurtigt frem, så vil jeg gerne.

Mange flotte sko og støvler

Det var fordi, jeg havde fået dette mærke anbefalet af en veninde, og når hun kunne, så kunne jeg også. Jeg var jo også vild med de støvler og sko, hun havde, og med hendes anbefalinger så kastede jeg mig ud i det.

Det er dog ikke det eneste, de har på den hjemmeside, for der er også gode muligheder for at få lækkert tøj eller smarte ting til hjemmet. Det hele samlet ét sted. Men indtil videre er det Arcopedico, der har min store interesse, og senere kan alt det andet komme til.

Posted in: Arcopedico