Farvel til ubudne gæster

By:

Vi har i de sidste par uger haft flere episoder, hvor der har været ubudne gæster i vores haveskur. De har været inde i vores køleskab og har taget drikkevarer og andre småting, det er irriterende, og det er faktisk med til at gøre os utrygge at vide, de går ind i vores haveskur, mens vi er hjemme, og stjæler øl og sodavand. Vi tror nu bare det er nogle at de unge vandaler, som vi godt ved hvem er, men det er stadig ubehageligt.

Vi har dog et noget begrænset budget, så vi var nødt til at lede både højt og lavt for at se, om vi kunne finde et sted, hvor vi kunne få udstyr til overvågning til en pris, hvor vi kunne være med. Vi var så heldige, at vi, inden vi fik det hele gjort færdigt, fandt en hjemmeside, nemlig http://dkkamera.dk/, hvor vi kunne få det, vi ledte efter. Vi var dog meget i tvivl om garanti og kvaliteten, men vi snakkede med deres kundeservice, og de sendte gerne en mail, som forsikrede, at vi var dækket, som havde vi handlet i en almindelig forretning.

Fantastisk service og levering

Vi placerede derfor en ordre, og allerede ugen efter fik vi de kameraer, som vi skulle bruge til overvågningen. Stor overraskelse at det var fremme så hurtigt. Kvaliteten på kameraerne var bestemt i orden, og vi har nu et haveskur, som vi kan passe på. Kameraerne er placeret, så de ikke er så lette at komme til at ødelægge, og vi kan nu holde øje med, om der er nogen, som begår hærværk eller andet mod vores skur.

Vi fik det, vi skulle bruge, til en rigtig god pris, og vi fik det i en kvalitet, som gør, at vi kan bruge det i mange år. Derfor er der ingen problem med at anbefale dem til andre, som står i samme situation, som vi gjorde.

Posted in: Overvågning