Billeder, der skruer ned for lyden

By:

Der er ikke noget værre, end lokaler, der runger. Jeg har det, der så smukt kaldes liberalt erhverv hjemme, og det betyder, at en del af vores hus er udskilt, og at det bruges som kontorer. Rummene er fint indrettet til dette, der er også køkken og bad til de ansatte, men der runger i kontorerne. Det er ret frustrerende, for selve ideen med at have arbejdet hjemme er helt genialt synes jeg.

Der skulle gøres noget

Jeg havde en gang læst noget om, at man kunne lydisolere med billeder, men dem, der hang på væggene gjorde nu ikke rigtig nogen forskel. Måske var det bare noget jeg havde drømt, men jeg besluttede mig alligevel til at undersøge mine muligheder på nettet. Der kunne være en helt anden løsning, jeg slet ikke kendte endnu, og jeg kunne jo kun blive klogere på området.

Det viste sig dog, at jeg havde læst rigtig den gang. Der findes særlige typer af billeder til vægge, der kan dæmpe lyden, og hvor du ikke tænker over, at det er lyddæmpning og ikke bare smuk og elegant kunst på væggene.

Det var en god idé

Jeg fandt et sted med super anmeldelser og gode priser, og efter at have snakket med dem om de lokaler, vi har, så var jeg ikke i tvivl. Jeg bestilte med det samme de akustik billeder, vi skulle bruge, og jeg fik dem efter rigtig kort tid.

Ikke kun deres arbejdstid var imponerende, kvaliteten var lige så. Billederne er lige så gode, som jeg havde håbet, og som en rigtig stor bonus er de også flotte. nej ingen tænker over deres nærmest magiske evner i hverdagen, men alle har bemærket, hvor godt de virker. Som chef har jeg samtidig bemærket, hvor gode de er for den daglige produktivitet, og det er noget, jeg kan lide.