At læse en god bog

By:

For mig er der ikke noget bedre end at læse en god bog. Jeg er den type, der læste alle bøgerne i skolen med det samme og ikke kun et kapitel ad gangen, som egentlig var lektierne. Jeg har læst så længe, jeg kan huske, og det er en hobby, der har fulgt mig siden. Der er desuden stort set ikke den genre, jeg ikke læser. Jeg kan lide at blæse igennem en god krimi, bare for at blive underholdt. Jeg elsker historiske romaner, hvor der også er lavet et grundigt arbejde fra forfatterens side, så det hele er korrekt. Og jeg nyder bøger, hvor jeg kan vokse som menneske og lære noget nyt om mig selv og om mine omgivelser.

Jeg læser også alle steder

Det er ikke overraskende at finde en bog i min taske. Det er altid godt at have med på farten, man ved jo aldrig, om der er mulighed for at læse et kapitel eller to. Men det kan være lidt besværligt, for bøger kan både veje og fylde, og det er ikke altid, der er plads nok til det, jeg læser lige for tiden. Det er der råd for. I mit tilfælde hedder rådet en kindle. Min transportable e-bog med masser af batterikraft og masser af bøger samlet et sted og købt et sted.

En genial opfindelse

Den er smartere, end jeg lige havde troet, den kindle. Ikke kun holder den batteriet rigtig godt, den er også fantastisk at læse på. Det er så tæt på en rigtig bog, som det kommer i denne moderne verden. Men den fylder og vejer ikke, og den passer ned i alle mine tasker. Den er også så nem at bruge, så jeg kan lynhurtigt fortsætte lige der, jeg var nået til, da jeg lagde den fra mig sidst.

Posted in: Kindle