Kvaliteten var helt i top

By:

Forleden var vi til et arrangement, og der skulle være buffet. Det er ikke min kop te, og jeg er sikker på, at mange af mine mareridt er startet på den måde. Jeg kom direkte fra arbejde den dag, vi skulle til festen, og jeg måtte indrømme, at jeg gruede for den mad, som vi skulle have, for der var alt for tit firmaer, som leverede mad af en uhyrlig kvalitet.

Det var virkelig god mad

Denne gang skulle al min tvivl dog blive blæst væk, for den mad, vi fik serveret fra firmaet ebuffet, var i en kvalitet, som jeg aldrig har smagt før, og det overraskede mig meget.

Specielt den omhu, der var lagt i detaljen, var noget, som imponerede mig meget. Køkkenet havde holdt alt tilbehøret enkelt, og de havde holdt tilbehøret i det, som lige nu var i sæson. Der var friske grønne aspargessnipper i salaten og brøndkarse og vårsalat, som virkelig var fantastisk til kødet, der var så mørt, det kunne skæres med en ske.

Mere end bare luksus

Jeg var så ivrig for at komme til at smage det hele, så jeg måtte til buffeten mere end tre gange, for det er virkelig sjældent, der er kvalitet, når du ikke betaler en formue for maden, men det er rart, at når kvalitet og pris ikke hænger sammen, at det så ikke er med negativt udslag, hvor maden er dårlig, og der er betalt for meget. Men hvis der kommer lidt ekstra på prisen fra dette firma, så er det forståeligt, for de ved, hvad god mad er, og de leverer det.

Der var mange gæster, som skyndte sig at snuppe et af deres visitkort, og de var ovenud tilfredse med maden, så de arrangementer, vi skal til i fremtiden, bliver måske en lille smule bedre, hvis det er ebuffet, som leverer maden.