Firmafrugt leveret lige til døren

By:

Frugtkompagniet er din vej til en sund start på din arbejdsdag eller et dejligt mellemmåltid i pausen. Vi tilbyder et større udvalg af frugtkasser- og kurve leveret til din virksomhed en eller flere gange ugentligt. Vi har servicebiler rundt omkring i hele landet, således at vi kan køre ud til jer med frugt, uanset hvor I befinder jer.

Vi har forskellige tilbud til jer, og alt efter hvor mange medarbejdere samt hvor meget frugt I kunne tænke jer at have til rådighed, har I mulighed for at vælge mellem vores basiskasse/kurv. Som eksempel kan I vælge vores basiskasse, som indeholder 50 stykker frugt. Prisen pr. kasse bliver billigere, når I bestiller mere end én kasse pr. uge.

Ud over vores basiskurv med 50, 80 eller 125 stykker frugt tilbyder vi også den såkaldte stjernekasse. Denne indeholder ikke kun frugt, men også et udvalg af tørret frugt, figenstænger, nødder og lignende.

Prisen for en basiskurv med 50 stykker frugt om ugen er 135 kr.
Vores stjernekurv med 40 enheder (herunder ca. 20-25 frugter og ellers en masse lækre, frugtbaserede snacks eller nødder) koster 114 kr. om ugen.

Vi tilbyder også økologisk firmafrugt, både basiskurve og stjernekasser. For en økologisk basiskurv er prisen 200 kr. for en kasse med 50 stk. frugt.
Den økologiske stjernekasse koster ligeledes 200 kr. pr. kasse.

Da en fast frugtordning ofte er til stor glæde for alle medarbejdere på en arbejdsplads, tilbyder vi forskellige frugtabonnementer, hvor det er op til virksomheden selv at vælge, hvor mange stykker frugt der skal leveres, om det skal være basiskurven eller stjernekassen, og hvor mange gange i løbet af en uge der skal leveres frugt.

Hos Frugtkompagniet vil vi gerne gøre vores for at hjælpe folk rundt omkring på arbejdspladser til at få en sundere hverdag. Gennem ordningen med firmafrugt håber vi at kunne inspirere danskerne til at vælge et sundt mellemmåltid.

Posted in: Firmafrugt