Lækker og elegant til enhver tid

By:

Jeg er virkelig hård ved mit fodtøj. Mine sko holder ikke længe, og køber jeg sko i en dårlig kvalitet, så holder de endnu kortere. Jeg køber derfor gerne mærker som Rieker sko, og da jeg er meget på fødderne både på arbejdet og privat, så skal det være god kvalitet. Men det koster, og så meget plads er der ikke altid i budgettet.

Handel online

Derfor blev jeg meget glad, da jeg ledte på nettet efter et sted, hvor jeg kunne få den sorte lædersko fra Rieker, som jeg længe har kigget på. De havde ikke kun den, jeg havde kigget på, men mange andre. Jeg blev meget nysgerrig, men priserne lød for godt til at være sandt, så jeg frygtede, det kunne være svindel.

Jeg tog derfor en snak med deres kundeservice og undersøgte online, hvad andre sagde om firmaet, og derefter var jeg ikke i tvivl om, at de skulle levere mine nye sko, så jeg placerede en ordre og satte mig til at vente i spænding.

Hurtig levering oveni

Det var dog ikke længe, jeg skulle vente, for allerede efter nogle få arbejdsdage, kom mine nye sko. Da jeg hentede dem, kunne jeg se, at kvaliteten var helt i top.

Jeg har siden handlet sko, ikke kun til mig selv, men til hele familien hos dem, og jeg har ikke en eneste gang haft noget at klage over. Kvaliteten er i top, og deres kundeservice er i en klasse helt for sig selv. De er venlige og hurtige til at svare, lige meget om du kontakter dem på telefon eller på e-mail.

Jeg anbefaler dem klart til alle, som vil spare penge på deres fodtøj, og som stadig gerne vil have rigtig god kvalitet, for det er, hvad de leverer hver gang.

Posted in: Rieker