Gradueringsgave skal der til

By:

Vi har med alle vores børn givet dem en gave, når de blev færdige med deres uddannelser. Det er lige meget, hvad de har taget af uddannelse – det eneste, der gælder, er, at de finder noget, som de kan bruge resten af livet på. De har alle fået et ur, som de gerne vil have. Det er en gave, som de kan bruge til hverdag og bære med sig i en periode og vide, hvem der gav dem den gave og hvorfor, for man skal være stolt af den uddannelse, man tager.

Vi køber gaver online

Vi har altid handlet et bestemt sted, når vi handler ure til børnene. Det er en hjemmeside, som vi faldt over ved et tilfælde, men det har vist sig, at de er klart de bedste, både når det gælder priser, service og det store sortiment, som de altid holder.

Jeg elsker selv ure, og jeg har ti forskellige, som jeg skifter imellem, og jeg har handlet næsten alle hos denne side, herunder en af de mange moderne designere, Daniel Wellington, og det er jo heldigt, når det er et ur af denne moderne og minimalistiske designer, som knægten ønsker sig.

Bestilte hos dem igen

Vi fik placeret en ordre hos https://www.fangels.dk/maerker/daniel-wellington.html på lige det ur, som han ville have, og ganske som de plejer, så kom leveringen meget hurtigt, og alt var i den skønneste orden. Der var alle de certifikater, der skulle være, og prisen var som altid langt mindre end det, som deres konkurrenter tog.

Vores yngste barn er en efternøler, så der er nogle år til han er færdig endnu, men eksisterer denne hjemmeside også, når det er hans tur til at tage hans sidste eksamen, så er det samme sted, vi handler hans ur, for vi bryder jo ikke en god tradition.