Det er ikke kun den rigtige størrelse

By:

Hvis dine bukser er for små, så strammer de og er ret ubehagelige at have på. Er de for store, så falder de ned og sidder heller ikke pænt. Generelt skal dit tøj have den helt rigtige størrelse for at være både behageligt og pænt, og det gælder også undertøj. Mange bruger forkerte størrelser. Måske med undtagelse af sko, hvor de fleste har styr på det. Men det har stor betydning for alt andet også.

Den rette BH

En ting er den rette størrelse. Den betyder alt, når det kommer til en BH. Både omkreds og skålen, for ellers sidder det ikke, som det skal. Det gnaver eller er for løst, og ingen af delene er det værd. Noget andet er kvaliteten. En billig BH kan bare ikke det samme, som en der koster lidt mere. Der findes heldigvis mærker, der har alle tænkelige størrelser, og som samtidig har en forståelse for, at en BH skal holde kvaliteten hele vejen igennem.

Inden du tænker, det vil koste dig en formue, så kan du roligt trække vejret igen. Det er nemlig ikke så dyrt at handle hos https://mlmodel.dk/damer/dame-bh-lingeri-undertoej/anita-comfort-bh, som du nok frygter. Endnu en fordel ved det mærke. Det er bare at vælge det, du kan lide, vælge din størrelse og så bestille. Nemt og bekvemt og hurtigt overstået.

Og de er smukke

Egentlig behøver det ikke at betyde noget, for en BH er gemt væk under bluser og kjoler, men reelt betyder det mere for de fleste, end de egentlig er villige til at erkende. Det er rart at have noget på, der er pænt, også inderst. Er det så også behageligt, så er det bare endnu bedre. Det får du med dette mærke. Der er nemlig kun flotte ting, men også i alle slags faconer.

Ikke to kvinder er ens, men der er en BH til dem alle.

Posted in: Anita