En dejlig drik

By:

For 10 år siden var jeg udvekslingsstuderende i London, og der fik jeg smag for te. Jeg har altid godt kunne lide det, men det blev kun en større hobby efter to år i London.

Den gode te

Jeg tog den gode te med mig hjem, og jeg har siden drukket en kop om morgenen og en kop om aftenen, når jeg skal stresse ned og slappe af. Det har dog vist sig at være en dyr hobby, for god te, som skal sendes fra udlandet, er ikke billig, så derfor var jeg lykkelig, da min mand kom og fortalte mig om en dansk hjemmeside, hvor jeg kunne få alt det te, jeg drømte om, og til en pris, som var noget lavere end det, jeg betalte for det, når jeg bestilte det hos et af de engelske tehuse. Og leveringstiden ville nok også være noget kortere.

Jeg kiggede rundt inde på den hjemmeside, og så var der et enormt udvalg. Jeg kunne sagtens finde de første ti sorter af te, som jeg gerne så stå i skabet i mit køkken.

Priserne var rigtig gode, og efter jeg fik svar på den e-mail, jeg sendte til deres kundeservice, så var jeg ikke i tvivl om deres seriøsitet, og jeg placerede en ordre på tre forskellige slags te.

Lynhurtig levering

Fuldstændig som min mand sagde, så leverede de hurtigere, end jeg har været vant til, men jeg var ikke forberedt på, de ville levere så hurtigt. Men jeg brokker mig ikke over, der er så hurtigt en levering.

Samme eftermiddag kunne jeg så smage på deres te og konstatere, det var i en helt særlig kvalitet. Det var som en kop te fra himmeriget, og jeg har siden anbefalet hjemmesiden til alle andre, jeg kender, som drikker te, og jeg køber ikke min te andre steder længere. Og så længe de leverer på det niveau, så kommer jeg heller ikke til det.

Posted in: the