Det helt rigtige outfit til hverdagen

By:

Hverdagsgarderoben kan hurtigt blive kedelig og grå, og det bliver det samme tøj og de samme sammensætninger, man hver eneste dag iklæder sig. Når det er det samme tøj, som man hver dag går i, kan man begynde at miste selvtillid og føle sig mindre tiltrækkende, og det gælder uanset, om man er mand eller kvinde. Rammer denne følelse en, er det for alvor ved at være på tide, at man får skiftet hverdagstøjet ud. Der skal ingenting til, før man kan generobre sin selvtillid, når det gælder påklædning. Ofte er det kun én enkel ny trøje eller et par nye sko, der skal til. Men hvad er det helt præcist for noget hverdagstøj og -sko, som man skal anskaffe sig?

Tjek årstidens farver

Når du skal ud og finde nyt tøj til din garderobe, er det vigtigt, at du vælger noget, som du godt kan lide uden at tænke for meget på, hvad der er moderne, og hvad der ikke er. Mange kommer nemlig til at købe tøj, fordi det er på mode, men i virkeligheden er man ikke så vild med det, eller også sidder det ikke særligt godt på en. Du skal altså hele tiden sørge for at prøve tøjet og udelukkende vælge det, der falder i din smag.

Hvis du ikke lige ønsker at købe det tøj, der tilhører den helt store modetrend, men stadig gerne vil se moderne og trendy ud, kan du i stedet se på, hvilke farver der er moderne i tiden. Ofte er det ikke selve tøjet, der er moderne, men i stedet er det farven, der gør det hele. Er det f.eks. her i foråret, at du står og mangler tøj, skal du helt sikkert gå efter pastelfarverne.

Det er skoen, der gør det

Selvom du nu har fundet det helt rigtige tøj til garderoben, vil du hurtigt opdage, at der mangler noget. Det allervigtigste ved et outfit er nemlig skoene. De sætter prikken over i’et, og forskellige sko giver derfor det samme outfit forskellige udtryk.

Jeg bliver altid i tvivl om, hvilke sko der er på mode, eller hvilke sko der er praktiske til hverdag, og jeg søger derfor inspiration på Tønderskos blog, hvilket jeg vil anbefale hvem som helst at gøre. De har nemlig inspiration til både mænd og kvinder, og de skal nok sørge for, at du bliver guidet i den rigtige retning i forbindelse med dit skovalg. De anbefaler bl.a. Rieker sko til det helt almindelige hverdagsoutfit, og jeg har da også sådan et par hjemme i skabet, som jeg er utrolig glade for.

Posted in: Tondersko