Årets fest

By:

Det er hvad mange kalder den årlige julefrokost, og hvert år er der mange, som slet ikke kan vente, men det er nok fordi, vi har fundet stedet, hvor vi ved at vores julefrokost altid bliver en succes.

Vi ledte i et par år efter et godt sted til en firmajulefrokost Århus, for vi havde været uheldige et par gange og ramt helt forkert med de steder, hvor vi havde været.

Så vi havde ikke de store forventninger til det sted vi endte med at booke sidste år, men det skulle vise sig, at vi denne gang havde ramt jackpot.

Det blev årets fest

Vores fest blev den bedste, jeg kan mindes, vi har haft, og det er ikke sidste gang, vi holder arrangementer hos dem, for der er en service og en betjening fra først til sidst, som sikrer, du får det bedste, du kan forestille dig.

Maden er et kapitel for sig selv, og omgivelserne er hyggelige, venlige og med en rigtig god atmosfære. Virkelig et sted, hvor du føler dig hjemme, og hvor alt føles perfekt. Du føler dig tilpas, og det hele er så afstemt med både mad, vin og øl, at du ikke finder det bedre noget sted i byen.

Prisen for alt dette var sammenlignet med, hvad der blev leveret, forbavsende lav. Faktisk så troede vi først, at der var blevet tilsendt den forkerte faktura, men det var der ikke, og en ting er sikkert, vi skal tilbage til dette sted og holde firmajulefrokost i Århus, for der er intet sted, hvor de gør det bedre, kan vi forestille os. Vi er ikke de eneste, som er tilfredse. Vi har snakket med flere, som har holdt arrangementer samme sted, og der er alle steder en samlet stemme, som giver både pris, service og maden den bedste karakter, som kan gives.