Uret fra skandalen

By:

Der er mange, som kun kender Festina fra den skandale, deres navn blev kædet sammen med, da de var sponsorer for et af de hold, som blev taget med store mængder doping i Tour de France i 1998, men de er meget mere end det. Det er et af de mest pålidelige ure, der er på markedet, og de har så mange gode designere, som skaber deres ure, at de har nedbrudt den fine linje mellem ur og smykke, og skabt noget, som virkelig er smukt.

Til en samler

Jeg er en af de mange, som samler på ure, og jeg er så heldig, at jeg for et par år siden faldt over en hjemmeside https://www.fangels.dk/maerker/festina.html, hvor jeg kan få alle de ure, jeg vil have, til en rigtig god pris. Det er et stort udvalg, som de har, og de tilbyder dig de samme ure med de samme gode garantier, som havde jeg handlet i den dyre forretning i centret.

Jeg er denne gang på jagt efter et Festina ur, som jeg har kigget på mange gange, det er dog ikke til mig selv, men til min datter, som bliver færdig med uddannelsen som tandlæge om to uger. Det er et ur, som hun har sukket efter, og selvfølgelig skal hun have det, når hun nu afslutter uddannelsen.

I god tid

Jeg bestilte som altid 14 dage før, men jeg kunne have sparet mig at være i så god tid, for som altid leverede de omkostningsfrit uret på nogle få arbejdsdage, så jeg var klar med gaven, over en uge før hun fik eksamensbeviset.

Prisen var sammenlignet med det, som jeg skulle betale i min lokale forretning, en smule lavere, og jeg er jo som altid påholdende, så hvorfor ikke spare lidt penge og få god service, udsøgt kvalitet og så kombinere det med at få en hurtig levering til adressen.

Posted in: festina