Mit nye anlæg til ølbrygning

By:

Jeg er gammel i gårde, når det gælder ølbrygning, og jeg har altid haft mine faste leverandører, men de er langsomt blevet udkonkurreret af de nye, der er kommet til, efter ølbrygning er blevet populært.

Derfor var jeg lidt i vildrede, da jeg stod og skulle have et nyt bryganlæg, for det er virkelig noget, som jeg ikke vil gå på kompromis med.

Jeg tog en lang snak med de gamle i Ølbrygger-lauget, og de havde et par forhandlere, som jeg skulle snakke med, mente de. Du kan læse mere her: https://www.hjemmebryggeren.dk/

Jeg skrev det ned, og tog dagen efter en god snak med de forskellige de anbefalede, og derefter var jeg ikke i tvivl, for der var specielt et af de firmaer, som jeg fik anbefalet, som stod frem. De var passionerede om ølbrygning, de havde en stor viden om de produkter, de solgte, og de havde udførligt forklaret mig om det anlæg, som, de mente, ville passe mig.

Den service var de ene om at give mig, så det blev hos dem, jeg bestilte mit nye anlæg. Priserne var nogenlunde som hos de andre, men den kvalitet, som de leverede, var virkelig noget for sig selv, og til min store overraskelse leverede de overraskende hurtigt det, som jeg havde bestilt. Faktisk gik der kun et par arbejdsdage, og så havde jeg mit nyt bryganlæg hjemme.

Jeg har siden handlet en del med det firma og købt nye termometre og nogle filtre samt de råvarer, som jeg bruger til min øl, såsom malt, humle, krydderier og sukker, og det har alt sammen været i den bedste kvalitet, noget, jeg er meget imponeret over, at de kan gøre hver gang, for de holder sig også nogle gode priser, og deres kundeservice er altid klar med svar på alle mine spørgsmål, og ellers så bestrider de en blog, som omhandler ølbrygning og de mange faldgruber, der er ved ølbrygning.

Posted in: Ølbrygning