Billede på en ny måde

By:

Jeg har i over 20 år været amatørfotograf, og jeg har tit tænkt på, at jeg burde vise de bedste af mine billeder noget mere respekt, men jeg har bare ikke rigtig fundet det, som ville gøre dem fyldest, eller det ville sige indtil for et år siden, havde jeg ikke fundet det, som gav mine billeder den respekt, som de fortjener.

Den respekt, de fortjener

For et år siden løb jeg nemlig ind i løsningen for mine bedste billeder, mens jeg sad i tandlægestolen, for min tandlæge havde nemlig fået nye billeder. Det var fotografier, som var kommet op på lærred, og det så brandgodt ud. Jeg fik navnet på hjemmesiden https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred, og jeg skyndte mig hjem for at se, om det var noget, som de også kunne hjælpe mig med. For det, som hang hos min tandlæge, var virkelig i en klasse for sig selv.

Jeg tog en snak med firmaet, som havde stået for billederne hos min tandlæge, og derefter gik det stærkt, for de kunne sagtens hjælpe mig, og inden jeg gik i seng den dag, havde jeg bestilt mine tre bedste billeder til at komme på lærred.

Prisen for alle tre billeder var forbavsende billig, og jeg blev noget overrasket, da de sagde, der ikke ville gå længe, før det hele var færdigt. Men det kom til at holde stik, for der gik kun nogle få arbejdsdage, før jeg fik besked om, at nu kunne jeg hente mine billeder.

Så snart jeg så dem, var jeg overbevist om, at det var perfekt, for det arbejde, som de havde udført, var helt perfekt. Det fik virkelig mine billeder til at stå frem. Jeg har siden brugt dem mange gange til gaver, og hver eneste gang har jeg fået et bilede på lærred i en fantastisk kvalitet og den bedste service fra deres kundeservice, så jeg anbefaler dem klart, hvis du vil have lidt ekstra ud af dine billeder.