Badeolier og massageolier

By:

Der er ikke noget bedre end at forkæle sig selv med et langt bad og så få partneren til at give en massage, men det kræver olie, og hvis du ikke kigger dig ordentligt for, så kan det hurtigt blive til en meget stor udskrivning. Udskrivningen kan specielt blive stor, hvis der er mange i familien, som bruger olien, for vi køber kun olier, som er fri for parabener og andre hormonforstyrrende stoffer.

En lækker olie

Der er mange, som udbyder olier, men jeg ledte dog efter et sted, hvor jeg kunne få god kvalitet til billige penge. Der var heldigvis en af pigerne fra badminton, som vidste, hvor jeg kunne få det, nemlig hos veracura.com. Hun sagde, hun handlede mange af de ting, som de brugte i hverdagen, hos dem, og hun bestemt ikke havde nogle problemer med hverken kvaliteten, prisen, leveringstiden eller den helt fantastiske service, som hun altid havde fået, når hun tog fat i kundeservice.

Jeg gik ind på hjemmesiden næste dag, og jeg var noget overrasket over, hvor mange produkter de havde på deres hylder, og hvor gode deres priser var. Jeg er dog altid mistroisk, og er det næsten for godt til, at det kan være sandt, så er jeg meget påpasselig, men jeg placerede alligevel en enkelt ordre på massageolie, som kunne bruges af alle i familien, fra ældste til yngste, så nu måtte jeg se, om de kunne levere varen.

De imponerer med pris og kvalitet

Allerede et par arbejdsdage efter, jeg havde placeret ordren, så fik jeg en pakke leveret, og jeg glædede mig til at teste, om det levede op til det, som de havde stående på deres hjemmeside.

Jeg må indrømme, at jeg er meget imponeret over Veracura. De leverer på alle områder, deres produkter er gode samt parabenefri, og de er altid klar med råd og vejledning. Deres udvalg er stort, og de leverer det hurtigt, så det er bestemt hos dem, jeg handler massageolie og mange andre produkter i fremtiden.

Posted in: massageolie