Toilet som intet andet

By:

Intet holder evigt, heller ikke toiletter, og det gamle på gæstetoilettet trængte til at blive skiftet ud. Det havde tjent længe, ja det var der allerede, da vi overtog huset for efterhånden mange år siden. Der er sket rigtig meget på den front, men for mig var det vigtigt med en af dem, der kommer med moderne skyl, for når der skal ske udskiftning, så skal det være fornuftigt og kunne tjene sig selv ind.

Det sorte toilet

Hvem siger, at et toilet skal være hvidt? Hvorfor ikke en anden farve end det for at pifte rummet op og gøre det lidt anderledes end alle andre toiletter, der er derude? Det er begrænset, hvor meget der kan gøres ved et gæstetoilet. Du kan lege med farverne på væggen eller hænge et spraglet håndklæde op derude.

Men jeg ville gerne noget mere end det. Noget, der kan få mig til at smile, hver gang jeg eller andre skal bruge det. Samtidig skal det være et helt klassisk toilet, for så passer det til det afløb, der er derude i forvejen, og så er det heldigvis begrænset, hvilken indsats der behøves fra min side af.

På min jagt efter det toilet, der skulle til, valgte jeg at kigge på blogs lige så meget som forretninger. En god blanding af inspiration og varer, så jeg kunne sætte de to ting sammen i mit eget hoved, så det passede. Det var på en blog, der henviste til completvvs, jeg fandt det sorte toilet.

Sort i stedet for hvidt

Al tvivl var væk. Det var et sort toilet, der skulle være i stedet for det gamle. En god snak med kundeservice forsikrede mig om, at det ville passe perfekt, så jeg ikke skulle tænke over at banke ud eller lægge nye klinker på gulvet. En montering og en fuge, så var jeg helt klar til det sorte vidunder.

Som i øvrigt kom på få dage. Så kunne jeg godt se, at jeg ville få travlt senest lørdag formiddag, for der kom gæster om eftermiddagen, og jeg havde lovet mig selv, at der skulle det være klart. Heldigvis er det slet ikke så svært at montere den slags, og jeg var færdig med det hurtigere end forventet.

Det ser i øvrigt også rigtig godt ud. God kvalitet fornægter sig ikke, og det ses tydeligt selv på en sort baggrund. Med de hvide vægge, så giver det et spændende spil, og desuden var det billigere, end jeg havde drømt om.